Harry Potter - Hogwarts Stand Together Traveler's Notebook Set

Vier de kracht van je vriendschappen terwijl je deze op Zweinstein geïnspireerde notitieboekjes voor reizigers gebruikt om je planning, aantekeningen en herinneringen bij te houden. 

Meer informatie

Samenvatting

Vier de kracht van je vriendschappen terwijl je deze op Zweinstein geïnspireerde notitieboekjes voor reizigers gebruikt om je planning, aantekeningen en herinneringen bij te houden. De set bevat een prachtige omslag geïnspireerd op de vriendschap van Harry, Hermelien en Ron en bevat twee begeleidende notitieboekjes voor het bijhouden van een dagboek en wekelijkse planning.

Deze set bevat twee in het midden genaaide notitieboekjes van 64 pagina's, waarvan één een ongedateerde weekplanner om je week te organiseren en belangrijke plannen vast te leggen; en de andere een gelinieerd notitieboekje om je gedachten, aantekeningen, taken en herinneringen aan je magische avonturen bij te houden. Ook inbegrepen is een doorzichtig, plastic reisportemonnee-inzetstuk met één groot vak met ritssluiting voor pennen, bonnetjes, postzegels, munten en andere benodigdheden; en drie kaarthoudersleuven voor visitekaartjes, bankkaarten of creditcards.

Formaat: 227 x 167 x 27 mm

Eigenschappen

Specifieke referenties

ean13
9798886631401
Wat men over dit product zegt:
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Loading...